PRODUKT KOKOSOWY NATURALNY BEZGLUTENOWY BIO 140 G - VEGUP BIO
Opis
SKŁADNIKI
mleczko
kokosowe* 95,6% (woda, ekstrakt z kokosa*), skrobia*, mączka chleba
świętojańskiego*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S.
thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 384 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 7,1 g;
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 6,8 g;
Węglowodany: 6,4 g;
w tym cukry: 0,9
g;
Błonnik: <0,5 g;
Białko: 0,7 g;
Sól: 0,03 g;
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.