PRODUKT KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY BIO 140 G - VEGUP BIO
Opis
SKŁADNIKI
mleczko
kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), mango Alfonso* 12%, syrop z
agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok
cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S.
thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 446 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 8,4
g;
Błonnik: <0,5 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.