PASTA SŁONECZNIKOWA Z RUKOLĄ I POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
nasiona
słonecznika* (24%), koncentrat pomidorowy*, pomidory* (15%), olej
słonecznikowy*, rukola* (10%), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*,
sól, pieprz* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 1011 kJ/245 kcal
Tłuszcz:
22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym
cukry: 2,8 g
Błonnik:
2,5 g
Białko:
6,4 g
Sól: 1,1
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8°
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT: ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
Masa netto (g): 180
Liczba sztuk na warstwie: 312
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 8.00
Kraj Producenta: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 1560