PASTA SŁONECZNIKOWA Z PAPRYKĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (21 %), woda, papryka* (12 %), sok
cytrynowy z koncentratu*, koncentrat pomidorowy*, cebula*, syrop jabłkowy*, sól,
czosnek*, ocet jabłkowy*, chili*, oregano*, rozmaryn*, pieprz cayenne* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Delikatna,
kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 1734 kJ/ 421 kcal
Tłuszcz:
42 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym
cukry: 2,7 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8°
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT: ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
Masa netto (g): 180
Liczba sztuk na warstwie: 312
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 8.00
Kraj Producenta: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 1560