PASTA SŁONECZNIKOWA Z BAKŁAŻANEM BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
ziarno słonecznika* (21 %), bakłażan* (16 %), olej słonecznikowy*, woda, koncentrat pomidorowy*, cebula*, sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, jabłka*, syrop jabłkowy*, papryka*, oliwa z oliwek*, sól, czosnek*, bazylia*, pieprz*, oregano*, rozmaryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1235 kJ/299 kcal
Tłuszcz: 28
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g
Węglowodany: 5,6
g
w
tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,5
g
Białko:
4,9 g
Sól:
1,3 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT (marka): ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Masa netto (g): 180
Liczba sztuk na palecie: 1440
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 8.00
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120
Liczba sztuk na warstwie: 120
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy