PASTA SŁONECZNIKOWA Z 4 RODZAJAMI PIEPRZU BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
woda, nasiona słonecznika* (33 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3 %), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1257 kJ/ 304 kcal
Tłuszcz: 28
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany:
4,5 g
w
tym cukry: 0,5 g
Błonnik:
2,3 g
Białko:
7,4 g
Sól:
1,7 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT: ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
Masa netto (g): 180
Liczba sztuk na warstwie: 312
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 8.00
Kraj Producenta: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 1560