Opis
To tradycyjne podstawowe tofu jest pełne wysokiej jakości białka roślinnnego i ma niezwykle wszechstronne zastosowanie. Ze względu na twardą konsystencję nadaje się szczególnie do smażenia.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 538/129
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 1.8
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 0
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 13.5
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 7.5
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 0
Masa netto [kg]: 0.2000
Pochodzenie: Niemcy
Produkt BIO: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Skład: woda, całe ziarna SOI* 55%, koagulant: chlorek magnezu, siarczan wapnia. *pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych