PASTA KREMOWA Z AWOKADO BEZGLUTENOWA BIO 140 G - ALLOS
Opis
SKŁADNIKI
awokado* (20%), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona
słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól,
szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*,
czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas:
kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*
certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta o
intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1248 kJ / 302 kcal
Tłuszcz - 28
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany -7,6 g
w
tym cukry -5,1 g
Błonnik- 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,4 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni