KOMBUCHA Z KURKUMĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 330 ml - VIGO
Opis
SKŁADNIKI
filtrowana woda, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), nierafinowany cukier trzcinowy*, kurkuma*, dwutlenek węgla, imbir*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta łączy w sobie intensywność kurkumy z peruwiańskiej prowincji Chanchamayo z aromatycznym imbirem i pieprzem.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 83 kJ/19 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): VIGO YOKO (kombucha)
Kategorie poszerzone: _Napoje\inne napoje
Objętość brutto (ml): 588
Liczba sztuk na warstwie: 160
KRAJ PRODUCENTA: Polska
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60
Objętość netto (ml): 330
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 12.50
Liczba sztuk na palecie: 1280
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator Sp.J