CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 G - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, mleko pełne w proszku* (25%), wiórki kokosowe* (9%), emulgator: lecytyna sojowa*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiórki
kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i
aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna - 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz
- 41 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - 47 g
w tym
cukry - 47 g
Błonnik
- 0,1 g
Białko
- 8,0 g
Sól
- 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne
orzechy
ZALECANE WARUNKI PRZECHOYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu