CZEKOLADA BIAŁA BIO 100 g - MEYBONA
Opis
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy*, mleko pełne w
proszku* (25 %), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2501 kJ/604 kcal
Tłuszcz: 43,2
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26,1 g
Węglowodany: 47,1
g
w tym cukry: 47,1 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,23
g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenica),
migdały i orzechy laskowe
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze
pokojowej. Chronić przed ciepłem.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT (marka): MEYBONA (czekolady)
Producent (marka): ECOFINIA GMBH
Kategorie poszerzone: _Słodycze i przekąski\czekolady i czekoladki
Liczba sztuk na palecie: 4940
Masa netto (g): 100
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 16.70
Liczba sztuk na warstwie: 380
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: Meybona Schokoladenfabrik Meyerkamp GmbH & Co. KG Alter Postweg 255 D-32584 Löhne Germany