BATON KOKOS - MANGO W POLEWIE CZEKOLADOWEJ FAIR TRADE BIO 33 G - OXFAM
Opis
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy*, mleko pełne w proszku*, tłuszcz kakaowy*, wiórki
kokosowe* (11%), olej słonecznikowy*, płatki zbożowe* (5%) (mąka ryżowa, cukier
trzcinowy*, mąka kukurydziana*, sól ), suszone mango* (5%), masa kakaowa*,
odtłuszczone mleko w proszku*, tłuszcz
mleczny*, ekstrakt z wanilii (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2370 kJ / 568 kcal
Tłuszcz: 38
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 47
g
w tym cukry: 42 g
Białko: 8 g
Sól: 0,26 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu.