Wegańskie mini sajgonki w stylu tajskim BIO 200 g
Opis
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 725 kJ / 172 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 25
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 2,8
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 5,1
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 5,2
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,7
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 2,3
Masa netto [kg]: 0.2000
Produkt BIO: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Produkt BEZ CUKRU: TAK
Skład: biała kapusta*, kiełki fasoli mung* (12%), czerwona papryka*, marchew*, tofu* (4%) (woda, ziarna SOI*, koagulant: siarczan wapnia), cebule*, płatki ziemniaczane*, makaron azjatycki* (1%), (mąka PSZENNA*, KASZA MANNA Z PSZENICY DURUM*), sos sojowy** (woda, ziarna SOI*, PSZENICA*, sól morska), sok cytrynowy*, kolendra*, sól morska, przyprawy*. Ciasta: woda, mąka PSZENNA*, olej słonecznikowy*, sól morska. * certyfikowane składniki ekologiczne.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 2-7 st. C.
Możliwe alergeny: SOJA, GLUTEN
Alergeny: gorczyca, sezam, orzechy (nerkowce, migdały)