MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g - ALB GOLD
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 8 min.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna : 1497 kJ
/ 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1
g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać jaja
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT: ALB-GOLD (makarony)
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 10.00
Liczba sztuk na palecie: 1008
Masa netto (g): 500
Kraj Producenta: Niemcy
Liczba sztuk na warstwie: 144