TORTELLONI Z RICOTTĄ I ZIOŁAMI BIO 250 G - PASTA FRESCA ROSSI
Opis
SKŁADNIKI
makaron* (mąka
pszenna* (typ 2), jaja*), farsz* (Ricotta*
(serwatka*, mleko*, sól, regulator
kwasowości: kwas cytrynowy), bułka tarta* (mąka pszenna*,
drożdże, sól), ogórecznik* 14,7% (6,6% masy całkowitej), boćwina*, szpinak*,
ser Parmigiano Reggiano DOP* (mleko*, sól, podpuszczka),
olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, błonnik*, jaja*, sól,
przyprawy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w
atmosferze ochronnej. Zawiera 2 porcje.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Gotować przez 4 min w lekko osolonej wodzie,
odcedzić, podawać z sosem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1019 kJ /242 kcal
Tłuszcz - 6,0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -2,8 g
Węglowodany - 35
g
w tym cukry -0,8 g
Błonnik - 6,1 g
Białko - 9 g
Sól - 0,54
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać migdały, pistacje, sezam, soję, seler i
gorczycę.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temp. 0°C/+7°C, po otwarciu spożyć
w ciągu 3 dni.