SOS SOJOWY TERIYAKI Z SEZAMEM BIO 300 ml - ZAKWASOWNIA
Opis
SKŁADNIKI
woda, sos SOJOWY* 34 % (woda, SOJA*, sól), melasa z buraka*, cebula*, skrobia kukurydziana*, imbir*, olej SEZAMOWY*, nasiona SEZAMU* 4 %, sok z limonki*, miso* (SOJA*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek*, płatki chili* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. Sos na bazie sosu sojowego z dodatkiem sezamu, idealny jako dodatek do doprawiania dań.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 661 kJ/174 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 7,7 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 4,6 g
Sól: 4,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler, gorczycę, orzechy, orzeszki ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać przed i po otwarciu w lodówce w temperaturze od 2 do 8 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciagu 14 dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): ZAKWASOWNIA (zakwasy, kimchi, kombucha)
Kategorie poszerzone: _Sosy\sojowe (shoyu, tamari, teriyaki)
Objętość netto (ml): 300
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Liczba sztuk na palecie: 1008
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 14
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: EKOLOGICZNA PRZETWÓRNIA MIKOŁAJ BATOR, BALLADYNY 33, 81-524 GDYNIA
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 27.00
Liczba sztuk na warstwie: 108