SOS SOJOWY TAMARI WINEGRET Z ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, sos tamari* 22 % (woda, soja*, sól
morska, alkohol*, Aspergilus oryzae), oliwa z
oliwek extra virgin*, syrop pszenny* (bezglutenowy),
ocet jabłkowy*,
gorczyca*, zioła prowansalskie* 0,3 % (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sos sojowy tamari z octem jabłkowym i
ziołami prowansalskimi.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 2254 kJ
/ 547 kcal
Tłuszcz: 55 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
7,0 g
Węglowodany: 9,3 g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 0
g
Białko: 2,6 g
Sól: 3,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać jaja i mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze 7 stopni
Celsjusza i spożyć w ciągu 2 miesięcy.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Belgia
PRODUCENT: LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)
Liczba sztuk na palecie: 1260
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 20.00
Liczba sztuk na warstwie: 252
Kraj Producenta: Belgia
Objętość netto (ml): 250