SOS SOJOWY TAMARI WINEGRET Z SEZAMEM BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
olej
słonecznikowy*, sos tamari* 29 % (woda, soja*, sól
morska, alkohol*, Aspergilus oryzae), syrop pszenny* (bezglutenowy), ocet*, olej z prażonego
sezamu* 5,0 %, prażony sezam* 2,0 %,
gorczyca*, woda, chrzan*, koncentrat soku z cytryn*
(*certyfikowany składik ekologiczny)
OPIS
Sos sojowy tarmari z
prażonym sezamem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość
energetyczna: 1906 kJ / 461 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 18 g
w tym
cukry: 13 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 3,9
g
Sól: 4,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać jaja i mleko
(łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu
przechowywać w temperaturze 7 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 2
miesięcy.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Belgia
PRODUCENT: LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)
Liczba sztuk na palecie: 1260
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 20.00
Liczba sztuk na warstwie: 252
Kraj Producenta: Belgia
Objętość netto (ml): 250