SOS SOJOWY TAMARI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - ZAKWASOWNIA
Opis
SKŁADNIKI
woda, ziarno SOI*, sól, alkohol* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. Idealny jako dodatek do potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 234 kJ/56 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 8,2 g
Sól: 13 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać przed i po otwarciu w temperaturze od 2 do 20 stopni Celsjusza.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): ZAKWASOWNIA (zakwasy, kimchi, kombucha)
Kategorie poszerzone: _Sosy\sojowe (shoyu, tamari, teriyaki)
KRAJ PRODUCENTA: Polska
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 60
Liczba sztuk na palecie: 1008
Objętość netto (ml): 250
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: EKOLOGICZNA PRZETWÓRNIA MIKOŁAJ BATOR, BALLADYNY 33, 81-524 GDYNIA
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 27.00
Liczba sztuk na warstwie: 108