SOS SALSA JALAPENO BIO 200 g - ZAKWASOWNIA
Opis
SKŁADNIKI
papryka
czerwona* 28 %, pomidory pelati*, seler*, cebula*, papryka
jalapeno* 8,5 % (woda, papryka jalapeno*, ocet*), koncentrat pomidorowy*,
kolendra suszona*, cukier trzciowy*, sól, papryka wędzona*, kmin rzymski* (*
certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ostry sos paprykowy do słonych przekąsek. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 139 kJ/33 kcal
Tłuszcz:
0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 6,7 g
w tym
cukry: 3,0 g
Białko: 1,0 g
Sól:
0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać
soję, gorczycę, orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI
RPZECHOWYWANIA
Przechowywać w
temperaturze 2 - 8 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu 2
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): ZAKWASOWNIA (zakwasy, kimchi, kombucha)
Kategorie poszerzone: _WSZYSTKIE
Masa netto (g): 200
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 10.50
KRAJ PRODUCENTA: Polska
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 8
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: EKOLOGICZNA PRZETWÓRNIA MIKOŁAJ BATOR, BALLADYNY 33, 81-524 GDYNIA