SŁODZIDŁO WEGAŃSKIE ZE STOKROTKĄ BIO 225 g - VEGABLUM
Opis
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy nierafinowany*, woda, ekstrakt ze stokrotki pospolitej* 4,5
% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wegański
zamiennik miodu. Przyjazny dla pszczół. Doskonały do słodzenia, gotowania
i pieczenia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1463 kJ/344 kcal
Tłuszcz: <
0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1
g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: 72 g
Białko: <
0,1 g
Sól: 0,039 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu
spożyć w ciągu 3 miesięcy.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT (marka): VEGABLUM (alternatywa miodu)
Kategorie poszerzone: _Słodzące\syropy, słody, melasy
Masa netto (g): 225
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: VEGABLUM KG, ZEPPELINSTR,5, 58840 PLETTENBERG
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 180
Liczba sztuk na warstwie: 156
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 9.50
Liczba sztuk na palecie: 1560