SER CAMEMBERT W PANIERCE BIO (50% TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 100 g - OMA
Opis
SKŁADNIKI
80%
ser camembert* (pasteryzowane mleko krowie*,
sól morska, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna), bułka tarta*
10% (mąka pszenna*, drożdże*, sól), masło
klarowane* 9,5%, proszek jajeczny*, mąka
pszenna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w
atmosferze ochronnej. Produkt wstępie upieczony.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1468 kJ / 351
kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17
g
Węglowodany: 8,0 g
w tym cukry: 1,2 g
Białko: 18
g
Sól: 2,0 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Smażyć na patelni z odrobiną masła klarowanego lub
na oleju na średnim ogniu przez około 3-4 minuty z każdej strony na złoty
kolor.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +6 do +8 stopni
C.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 10.00
Liczba sztuk na warstwie: 138
Masa netto (g): 100
Liczba sztuk na palecie: 966
Kraj Producenta: Niemcy