ROŚLINNA ALTERNATYWA ROSTBEFU BIO 90 G BIOLAB - ECOR
Opis
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 881 kJ / 210 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 6,1
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 2,6
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 28,6
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 5,8
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,1
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 9,6
Pochodzenie: Włochy
Produkt BIO: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Skład: woda, GLUTEN pszenny* 31%, mąka z ciecierzycy*, warzywa w zmiennych proporcjach* (marchew*, buraki*, czosnek*), mąka PSZENNA*, mąka z PSZENICY durum*, płatki ziemniaczane*, skrobia ziemniaczana*, oliwa z oliwek extra virgin* sól jodowana (sól morska, jodan potasu 0,007%), aromat naturalny glukoza*, antyoksydant: kwas askorbinowy, ekstrakt drożdżowy, przyprawy* (zawiera GORCZYCĘ), aromatyczne zioła*. *pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od + do +8 stopni C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-ech dni.
Możliwe alergeny: SELER, SOJA, ORZECHY (MIGDAŁY), MLEKO, JAJA