RAVIOLI RAZOWE Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM BIO 250 G - PASTA FRESCA ROSSI
Opis
SKŁADNIKI
makaron* (mąka
pszenna razowa* 71% (39% masy całkowitej),
jaja*, gluten pszeniczny*), farsz*
(Ricotta* 55% (25% masy całkowitej) (serwatka*,
mleko*, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), bułka
tarta (mąka pszenna*, drożdże, sól),szpinak* 8% (3,5% masy
całkowitej), ser Parmigiano Reggiano DOP* (mleko*, sól,
podpuszczka), serwatka w proszku*, sól, płatki ziemniaczane*
(ziemniaki*, aromaty), pietruszka*, gałka muszkatołowa*) (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w
atmosferze ochronnej. Zawiera 2 porcje.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Czas
gotowania 3 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna1059 kJ/255 kcal;
Tłuszcz - 6,2
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -3,0 g
Węglowodany - 37,0
g
w tym cukry - 3,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 10,6
g
Sól - 1,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać migdały, pistacje, sezam, soję, seler i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temp. 0°C/+7°C, po otwarciu spożyć w
ciągu 3 dni.