PRODUKT KOKOSOWY JABŁKO - CYNAMON BEZGLUTENOWY BIO 140 G - VEGUP BIO
Opis
SKŁADNIKI
mleczko
kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), jabłko* 12%, syrop z agawy*,
skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*,
cynamon* 0,05%, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L.
delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 447 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g;
Węglowodany: 14,0 g;
w tym cukry:
8,5 g;
Błonnik: <0,5 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do
+8⁰C.