PROBIOTYCZNY SOK Z KISZONEGO BURAKA BIO 500 ml - SĄTYRZ
Opis
SKŁADNIKI OPIS WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml UWAGA
burak ćwikłowy*, seler
naciowy*, koper*, czosnek*, chrzan*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
Produkt
wytwarzany tradycyjnie, niepasteryzowany. Nie zawiera soli. Produkt
innowacyjny. Zawiera dodatek bakterii Lactobacillus
fermentum.
Wartość
energetyczna: 48 kJ/11 kcal
Tłuszcz: < 0,01 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: < 0,01 g
Węglowodany: 1,7 g
w tym
cukry: 1,6 g
Białko: 1,2 g
Sól: 0 g
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość
produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać
powoli.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w
temperaturze od 4 do 8 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w
ciągu 7 dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): SĄTYRZ (warzywa kiszone)
Kategorie poszerzone: _Napoje\probiotyczne
Liczba sztuk na palecie: 936
Objętość netto (ml): 500
KRAJ PRODUCENTA: Polska
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: GOSPODARSTWO EKOLOGICZNE SĄTYRZ PIOTR WOŹNICKI, SĄTYRZ PIERWSZY 6, 73-120 CHOCIWEL
Objętość brutto (ml): 956
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 19.50
Liczba sztuk na warstwie: 156
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 30