PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMI I SEREM PARMEZAN BEZGLUTENOWA BIO 160 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
woda,
olej rzepakowy*, nasiona słonecznika* 13 %, koncentrat pomidorowy* 13 %,
cebula*, suszone pomidory* 8 %, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop jabłkowy*,
ser parmezan* 3 %, skrobia ziemniaczana*, sól kamienna (*
certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1126 kJ/273 kcal
Tłuszcz
- 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,6
g
Węglowodany - 5,0 g
w tym cukry - 4,6
g
Błonnik
- 1,8 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,4
g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w
temperaturze 6 - 8 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
PRODUCENT (marka): ZWERGENWIESE (pasty słonecznik., konfitury, inne)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
Kategorie poszerzone: _Pasty - wege (nie chłodnia)\pasty
Liczba sztuk na warstwie: 174
Liczba sztuk na palecie: 1740
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 9.10
Masa netto (g): 160
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120
Objętość brutto (ml): 413
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy