PASTA GARAM MASALA BEZGLUTENOWA BIO 175 g - COSMOVEDA
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kminek*, pieprz czarny*, kurkuma*, kardamon*, cynamon*, goździki*, cebula*, imbir*, asafetyda*, kozieradka*, chili*), koncentrat pomidorowy*, czerwona soczewica (Masoor Dal)*, ocet owocowy*, sól kamienna ajurwedyjska, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy ajurwedyjski (jaggery)*, masło ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość
energetyczna: 619 kJ/ 148 kcal
Tłuszcz: 11,9
g
W
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 6,3
g
W
tym cukry: 1,0 g
Białko: 2,8
g
Sól: 0,5 g
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 3-4
dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Masa netto (g): 175
Liczba sztuk na palecie: 1500
Liczba sztuk na warstwie: 150
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 7.70
Kraj Producenta: Niemcy