MINI BURGERY WARZYWNE Z TOFU BIO 250 g - LOTUS
Opis
SKŁADNIKI
ryż
pełnoziarnisty* 27%, cukinia* 17%, tofu* 17% ( woda, soja*,
substancja wiążąca: siarczan wapnia), marchew* 15%, mielone płatki
orkiszowe*, płatki owsiane*, słonecznik*, mąka
orkiszowa*, mąka gryczana*, kiełki fasoli mung* 2%, sezam* 1%, sól morska,
przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze
ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1060 kJ / 254
kcal
Tłuszcz: 15,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0
g;
Węglowodany: 21,0 g;
w tym cukry: 2,1 g;
Błonnik: 3,4
g;
Białko: 7,2 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały i orzechy
nerkowca
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć przez
4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez
tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200
stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence
mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Liczba sztuk na warstwie: 288
Liczba sztuk na palecie: 1440
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 17.50
Masa netto (g): 250
Kraj Producenta: Niemcy