MINI BURGERY WARZYWNE Z KOMOSĄ RYŻOWĄ BIO 195 g - LOTUS
Opis
SKŁADNIKI
quinoa
(komosa ryżowa)* 29%, marchew* 14%, brokuły* 12%, mąka z ciecierzycy*,
słonecznik* 11%, cukinia* 7%, cebula* 7%, panierka kukurydziana (grys
kukurydziany*, sól), pietruszka*, sól morska, przyprawy* (zawiera
gorczycę*), sok z cytryny*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt warzywny
z komosą ryżową. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1090 kJ / 263
kcal
Tłuszcz: 16,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0
g;
Węglowodany: 17,0 g;
w tym cukry: 3,7 g;
Błonnik: 8,6
g;
Białko: 7,9 g;
Sól: 1,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję,
migdały, orzechy nerkowca i sezam
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć
przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej
patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w
temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3.
Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją
grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Masa netto (g): 195
Liczba sztuk na warstwie: 432
Liczba sztuk na palecie: 2160
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 17.50
Kraj Producenta: Niemcy