MARGARYNA WEGAŃSKA W KOSTCE BIO 200 G - NATURLI
Opis
Idealna alternatywa masła dla wegan. Składa się z ekologicznych olejów wysokiej jakości i nie zawiera melka. Smakiem przypomina masło z ładgodną migdałową nutą. Ma stałą konsystencję, ale można ją rozprowadzić na pieczywie tuz po wyjęciu z lodówki. Doskonale nadaja się nadaje się do pieczenia, gotowania, słodkich wypieków oraz do smarowania pieczywa.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 2784 kJ / 665 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 0,3
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 0,2
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 0,2
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 75
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 40
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 0,1
Masa netto [kg]: 0.2000
Pochodzenie: Dania
Produkt BIO: TAK
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Produkt BEZ CUKRU: TAK
Skład: masło Shea*, woda, olej kokosowy*, olej rzepakowy*, sól, MIGDAŁY*, sok z marchwi*, emulgator: lecytyna*, naturalny aromat, sok z cytryny*. *pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych
Warunki przechowywania: Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze +2/+7 stopni C.
Możliwe alergeny: ORZECHY