MAKARON (KHORASAN RAZOWY) SPAGHETTI BIO 500 G - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
semolina z
pełnoziarnistej pszenicy kamut*, woda (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz
- 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany -63
g
w tym cukry - 1,4 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 14 g
Sól
- 0,03 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
100 g makaronu dodać do wrzącej i osolonej wody (1,5
litra). Gotować przez 10 minut, następnie odcedzić i przelać zimną
wodą.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym I chłodnym
miejscu.