MAKARON ANELLI SICILIANI N.23 500g - RUMMO
Opis
RUMMO ANELLI SICILIANI N.23 to charakterystyczny rodzaj włoskiej pasty w kształcie małych pierścieni, idealnych do tworzenia tradycyjnych sycylijskich dań. Wykonane z najwyższej jakości semoliny z pszenicy durum, te makarony charakteryzują się doskonałą teksturą i zdolnością do zatrzymywania sosów. Ich unikalny kształt sprawia, że są wszechstronne i mogą być wykorzystywane w różnorodnych potrawach makaronowych, od zapiekanek po zupy i sałatki makaronowe.
RUMMO ANELLI SICILIANI N.23 to produkt znanej włoskiej marki o długiej tradycji, gwarantujący autentyczny smak i najwyższą jakość. Gotuj al dente i ciesz się wyjątkowym smakiem Włoch w każdym kęsie.
Wartości odżywcze:
W 100g produktu: Energia: 1510kJ / 356kcal,
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g,
Węglowodany: 69,5 g
w tym cukry: 3,1 g,
Białko: 14,5 g,
Sól: 0,005 g