MĄKA Z ORZECHÓW TYGRYSICH BIO 250 g - BATOM
Opis
SKŁADNIKI
mąka
z orzechów tygrysich* 100 % (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Mąka
otrzymana w procesie mielenia orzechów tygryskich. Może być używana w
połączeniu z innymi mąkami, do wypieku ciastek, naleśników,
placuszków. Wysoka zawartość błonnika
pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:
1960 kJ / 468 kcal
Tłuszcz: 26 g
w tym kwasy nasycone: 5,7
g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 15 g
Błonnik: 15 g
Białko:
4,0 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać zboża zawierające gluten, orzechy i nasiona
sezamu.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT: BATOM (dżemy, soki, kompoty, czystek)
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 14.00
Kraj Producenta: Polska
Liczba sztuk na palecie: 1620
Masa netto (g): 250
Liczba sztuk na warstwie: 162