MĄKA RYŻOWA PEŁNOZIARNISTA BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
Opis
SKŁADNIKI
mąka ryżowa
pełnoziarnista* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka ryżowa
pełnoziarnista doskonale nadaje się do zagęszczania sosów, zup i dań
warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta chlebowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1489 kJ /351 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
W
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 1,2
g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25
℃.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Czechy
PRODUCENT: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
Masa netto (g): 300
Liczba sztuk na palecie: 700
Kraj Producenta: Czechy
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 17.00
Liczba sztuk na warstwie: 196
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Republika Czeska