KREM ORZECHOWO - CZEKOLADOWY CRUNCHY (CHRUPELLA) BEZGLUTENOWY BIO 200 g - ROZKVIT





Opis
SKŁADNIKI
pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 81 %, czekolada* 19 % [nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*)]. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tajemnicą wyjątkowego smaku jest połączenie w odpowiednich proporcjach ORZECHÓW LASKOWYCH z czekoladą.
Idealnie nadaje się do kanapek czy tostów, ale też na obiad np. do naleśników czy jako dodatek do przeróżnych wypieków cukierniczych.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2814 kJ/679 kcal
Tłuszcz - 58 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 9,4 g
Węglowodany - 24 g
w tym cukry - 13 g
Błonnik - 9,0 g
Białko - 15 g
Sól - 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY oraz nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Bułgaria
PRODUCENT (marka): ROZKVIT (pasty,kawy)
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ECOFACTOR KAMIL JOB, POBIEDNIK WIELKI 46, 32-125 WAWRZEŃCZYCE
Kategorie poszerzone: _WSZYSTKIE
Liczba sztuk na palecie: 2016
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 90
Masa netto (g): 200
Objętość brutto (ml): 377
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 11.00
Liczba sztuk na warstwie: 144