KREM MIGDAŁOWY Z CUKREM KOKOSOWYM BIO 250 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
migdały*
(81%), cukier kokosowy* (18%), sól morska, wanilia Bourbon*, cynamon cejloński*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny krem migdałowy z cukrem kokosowym.
Warstwa oleju na wierzchu nie świadczy
o złej jakości. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna 2464 kJ / 595 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 21 g
w
tym cukry: 17 g
Błonnik: 12 g
Białko: 19 g
Sól:
0,48 g
NFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne, soję, mleko (łącznie
z laktozą), orzechy, sezam oraz łubin.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 10.50
Masa netto (g): 250
Kraj Producenta: Niemcy
Liczba sztuk na palecie: 1296
Liczba sztuk na warstwie: 144