KREM DO GOTOWANIA Z MIGDAŁÓW INDYJSKI BIO 200 ML - ECOMIL
Opis
Krem z migdałów indyjski nie warzy się podczas gotowania. Można go gotować oraz mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna, wino czy musztarda. Świetny do sosów, zup, warzyw i deserów oraz do kawy czy herbaty. Nie zawiera glutenu i laktozy. Odpowiedni dla wegan.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 439/105
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 3,7
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 1,5
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 1,7
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 9,0
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,8
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 0
Pochodzenie: Hiszpania
Produkt BIO: TAK
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Skład: woda, MIGDAŁY* 7%, olej słonecznikowy*, cukier trzcinowy*, stabilizatory: guma arabska i ksantan, curry* 0,6%, cebula*, sól morska, chili* 0,05%, kolendra* 0,03%, czosnek*, czarny pieprz*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Wstrząsnąć przed otwarciem. Po otwarciu trzymac w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Możliwe alergeny: orzechy
Alergeny: migdały