KREM DAKTYLOWO - KAKAOWY Z ORZECHAMI LASKOWYMI BIO 200 g - BATOM
Opis
SKŁADNIKI
daktyle*
78%, orzechy laskowe* 17%, kakao* 5% (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Krem na bazie
daktyli z dodatkiem orzechów laskowych i kakao. Wyśmienicie smakuje jako
dodatek do placuszków, naleśników, kanapek, ciast i innych wypieków.
Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące
cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1079 kJ/
259 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 28
g
Białko: 4,2 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
Liczba sztuk na palecie: 1120
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Tunezja
Masa netto (g): 200
Liczba sztuk na warstwie: 160
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 8.00
Kraj Producenta: Polska