KETCHUP PIKANTNY Z KIMCHI BIO 330 g - ZAKWASOWNIA
Opis
SKŁADNIKI
przetarte pomidory* 48 %, pasta kimchi* 28 % [cebula*, papryka chili*, cukier trzcinowy*, czosnek*, imbir*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*, sól)], syrop z agawy*, czosnek suszony*, nasiona SELERA*, goździki*, cynamon*, anyż* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pastetyzowany. Ketchup na bazie przetartych pomidorów z pastą kimchi, pikantny. Idealny jako sos do dań i kanapek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1055 kJ/252 kcal
Tłuszcz: 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 38 g
Białko: 7,1 g
Sól: 0,7 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gorczycę, inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać przed i po otwarciu w temperaturze od 2 do 8 stopni Celsjusza.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
PRODUCENT (marka): ZAKWASOWNIA (zakwasy, kimchi, kombucha)
Kategorie poszerzone: _Sosy\ketchupy, koncentraty, sosy pomidorowe,salsa
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 90
KRAJ PRODUCENTA: Polska
Liczba sztuk na palecie: 1008
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: EKOLOGICZNA PRZETWÓRNIA MIKOŁAJ BATOR, BALLADYNY 33, 81-524 GDYNIA
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 27.00
Liczba sztuk na warstwie: 108
Masa netto (g): 330