KASZA JAGLANA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - BIOGOL
Opis
SKŁADNIKI kasza
jaglana* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA uprzednio
wypłukaną kaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:3 (1 porcja kaszy na 3
porcje wody) na małym ogniu ok.20 min. WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g Wartość
energetyczna - 1514 kJ / 358 kcal Tłuszcz
- 3,4 g w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g Węglowodany
- 70 g w
tym cukry - 1,6 g Błonnik
- 3,0 g Białko
- 9,3 g Sól
- 0 g ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Ukraina
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 15.00
Liczba sztuk na warstwie: 160
Kraj Producenta: Polska
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Ukraina
Masa netto (g): 400
Liczba sztuk na palecie: 1280