KAPUSTA KISZONA BEZGLUTENOWA BIO 400 g - KOWALEWSKI
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna
kapusta biała 99%, naturalna sól kamienna kłodawska (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Kapusta kiszona
pasteryzowana bezglutenowa BIO. Naturalne źródło witaminy C i błonnika
pokarmowego. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu
odpornościowego. Polecana w diecie ketogenicznej, odpowiednia dla
wegan.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 65 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: <
0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,3 g
w
tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 1,1
g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym
miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48
godzin
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
KRAJ POCHODZENIA: Polska
Liczba sztuk na palecie: 972
Kraj Producenta: Polska
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 11.00
Masa netto (g): 400
Liczba sztuk na warstwie: 108
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Polska