KAKAO Z MATCHĄ I POMARAŃCZĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 G - OHO
Opis
SKŁADNIKI
cukier kokosowy*,
sproszkowanie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, matcha* 8%, pomarańcza
liofilizowana* 1%, aromat naturalny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie
łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml),
wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub
gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna - 1591 kJ/ 379 kcal
Tłuszcz - 8,7 g
w tym kwasy nasycone
- 5,5 g
Węglowodany - 57 g
w tym cukry - 52 g
Błonnik -
14 g
Białko - 11 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.