KAKAO Z GUARANĄ, IMBIREM I KUKRKUMĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 G - OHO
Opis
SKŁADNIKI
sproszkowanie
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, cukier kokosowy*, guarana* 8%,
napój kokosowy w proszku (97,5% napój kokosowy w proszku, 2% maltodekstryna,
0,5% błonnik z akacji)*, imbir* 4%, kurkuma* 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie
łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml),
wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub
gorącym płynem (180 ml).
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1594 kJ / 379
kcal
Tłuszcz - 9,3 g
w tym kwasy nasycone - 5,7 g
Węglowodany
- 56 g
w tym cukry - 43 g
Błonnik - 12 g
Białko
- 12 g
Sól - 0,08 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.