KAKAO W PROSZKU CRIOLLO FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 G - BECKS COCOA
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao, regulator
kwasowości: węglany potasu
OPIS
Składniki Fair Trade [kakao]:
95%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1496 kJ/ 362
kcal
Tłuszcz: 21,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,0
g;
Węglowodany: 9,4 g;
w tym cukry: <0,5
g;
Białko: 20,0 g;
Sól: 0,04
g;
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
1 łyżkę proszku zalać 250 ml
spienionego gorącego mleka (max. 78°C), dobrze wymieszać. Zamiast mleka można użyć napoju sojowego lub
migdałowego. Nie mieszać z wodą
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu