KAKAO INSTANT BIO 400 G - VIVANI
Opis
SKŁADNIKI
surowy cukier
trzcinowy*, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (20%)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do ciast i
ciasteczek, trufli i deserów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
3-4
łyżeczki fo filiżanki zimnego lub gorącego mleka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
Wartość
energetyczna: 1727 kJ / 408 kcal
Tłuszcz: 2,2 g;
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 1,4 g;
Węglowodany: 89,2 g;
w tym cukry: 80 g;
Białko: 4,7
g;
Sól: 0,01 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA NA PORCJĘ ( 7g kakao
i 100 ml mleka)
Wartość
energetyczna: 386 kJ / 92 kcal
Tłuszcz: 3,7 g;
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 0 g;
Węglowodany: 10,9 g;
w tym cukry: 0
g;
Białko: 3,6 g;
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
wtemperaturze pokojowej