JOGURT MANGO - WANILIA 3,7% TŁ. BIO 500 G - ANDECHSER
Opis
Zawiera kultury L. acidophilus, B. bifidum.
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 407/97
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 13,3
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 12,9
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 3,8
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 3,1
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,0
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 0
Masa netto [kg]: 0.5000
Pochodzenie: Niemcy
Produkt BIO: TAK
Skład: JOGURT* (min. zawartość tłuszczu w mleku 3,7%), cukier buraczany*, puree z mango* 7%, natywna skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, koncentrat soku cytrynowego*, ekstrakt wanilii Bourbon*, wanilia Bourbon mielona*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze max +6 st.C
Alergeny: mleko, laktoza