GWIAZDKI WARZYWNE Z DYNIĄ HOKKAIDO I TOFU BIO 250 g - LOTUS
Opis
SKŁADNIKI
ryż
pełnoziarnisty* 25%, dynia hokkaido* 19%, marchew* 19%, tofu* 17% (woda,
soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), słonecznik*
4%, płatki orkiszowe mielone*, płatki
owsiane*, mąka gryczana*, mąka orkiszowa*,
sól morska, przyprawy*, olej
słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt warzywny
z dynią Hokkaido i tofu. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 931 kJ / 223
kcal
Tłuszcz: 12,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5
g;
Węglowodany: 20,0 g;
w tym cukry: 2,8 g;
Błonnik: 3,5
g;
Białko: 7,8
g;
Sól: 1,1 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały, orzechy nerkowca i
sezam
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1.
Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej
patelni bez tłuszczu na średnium ogniu
2. Piec w rozgrzanym piekarniku w
temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut
3. Przyrządzić na
grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
r: CHLO
CERTYFIKAT BIO: jest
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
KRAJ POCHODZENIA: Niemcy
Liczba sztuk na warstwie: 288
Liczba sztuk na palecie: 1440
Wysokość opakowania zbiorczego (cm): 17.50
Masa netto (g): 250
Kraj Producenta: Niemcy