Fermentino z orzechów nerkowca i migdałów oryginalny Cicioni BIO 80 g
Opis
Wartość odżywcza produktu na 100g: Wartość energetyczna (kJ/kcal): 1766 kJ / 427 kcal
Wartość odżywcza produktu na 100g: Węglowodany (g): 6,2
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym cukry (g): 0,8
Wartość odżywcza produktu na 100g: Białko (g): 17
Wartość odżywcza produktu na 100g: Tłuszcz (g): 36
Wartość odżywcza produktu na 100g: W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 5,1
Wartość odżywcza produktu na 100g: Błonnik pokarmowy (g): 5
Masa netto [kg]: 0.0800
Pochodzenie: Włochy
Produkt BIO: TAK
Produkt BEZGLUTENOWY: TAK
Produkt BEZLAKTOZOWY: TAK
Produkt WEGETARIAŃSKI: TAK
Produkt WEGAŃSKI: TAK
Produkt BEZ CUKRU: TAK
Skład: ORZECHY NERKOWCA* 38%, MIGDAŁY* 38%, woda, sól. *pochodzące z rolnictwa ekologicznego
Warunki przechowywania: Należy sporzyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze 0/+4 stopnie C. Spożyć w ciągu 5-ciu dni od otwarcia.
Możliwe alergeny: ORZECHY