SER W PLASTRACH RACLETTE BIO 150g - ROGGENBURGER (świetny do zapiekania)
Charakteryzuje go jasnożółty kolor i kremowa konsystencja, która po stopieniu przyjemnie rozpływa się na serwowanych z nim daniach. Jego zapach można określić jako przyjemny, owocowy, natomiast smak — jako mleczny o orzechowej nucie. Jest też lekko kwaskowy. Charakterystycznym elementem sera Raclette jest cienka pomarańczowa skórka.
SKŁADNIKI: MLEKO*, bakterie kwasu mlekowego, sól kuchenna, podpuszczka mikrobiologiczna (*składniki ekologiczne) ALERGANY: mleko.
Certyfikacja: DE-ÖKO-003.
Pochodzenie: rolnictwo UE.
Producent: Landkäserei Herzog GmbH.
Numer weterynaryjny: DE-BY-70609 EG.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia: 1520 kJ / 367 kcal; Tłuszcz: 29,5 g w tym: nasycone kwasy tłuszczowe: 17,5 g; Węglowodany: 0,1 g w tym cukry: 0,1 g; Białko: 25 g; Sól: 1,5 g.
Najlepiej spożyć do: 23.12.2024.
Przechowywać w temp od +2 do + 8 st. C.